PLN
Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny w Dragany sklep internetowy M.W.M., Sp. z o.o. | Kupić Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny Dragany (Polska) | M.W.M., Sp. z o.o. : Allbiz
Premium Business
Komentarze: 0
M.W.M., Sp. z o.o.

Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny

Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny
  • Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny
Na stanie
Dostawa:
Opis

Olej rycynowy w kosmetyce znalazł zastosowanie ze względu na swoje właściwości. Olej ten ma właściwości ochronne, łagodzące oraz nawilżające. Kolejnymi właściwościami zasługującymi na uwagę to przedewszystkim kojące i zatrzymujące wilgoć w skórze.

Olej rycynowy może byc stosowany również bezpośrednio bez mieszania (lub zmieszany) z innymi składnikami. Idealny do tworzenia własnych kosmetyków "domowych".

Idealny do regeneracji rzęs i brwi. Wchodzi w skład niejednego tuszu do rzęs, ze względu na te właściwości.

Olej rycynowy idealnie regeneruje włosy. Może stanowic składnik maseczek, odżywek i innych środków pielęgnacyjnych do włosów.

Spawdza się jako środek zmiękczający zrogowaciały naskórek. Stawi składnik kosmetyków do pielęgnacji rąk, paznokci i stóp. Oraz niejednej maści.

 

Olej ten wchodzi w skład pomadek, błyszczyków, kremów, oraz mydeł nadając mydłom delikatność.

Informacje są aktualne: 03.12.2018
Sposób dostawy

Więcej

Najniższa cena na Olej rycynowy/ castor oil kosmetyczny w Dragany (Polska) przedsiębiorstwo M.W.M., Sp. z o.o..